Werkwijze

ONZE WERKWIJZE

Hoe gaat Reyck te werk?

Volgens Reyck verbouw, moet elke verbouwing van begin (het kennismakingsgesprek), tot eind (de oplevering) een beleving zijn. Hierbij is een strakke planning van groot belang. Op deze manier zit u zo kort mogelijk in de verbouwing en kunt u gaan genieten van uw nieuwe ruimte(s). 

Tijdens een observatie of adviesgesprek op locatie kunt u persoonlijk advies krijgen en kijken waar voor u de mogelijkheden liggen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke oplevering de verwachtingen overstijgt én binnen de begroting valt. Dit kunnen we desgewenst realiseren door samen te kijken welke aanbieder van keukens, badkamers, vloeren etc. het beste bij u past. We kijken hierbij naar het assortiment van de potentiële leverancier(s), werkwijze en prijsstelling.

Ons eerste contactmoment zal via email info@reyckverbouw.nl of telefonisch op 06-51694955 zijn. Tijdens dit contact achterhalen we welke behoeftes er zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Op basis van het eerste contact maken we een afspraak voor een observatiemoment of adviesgrespek op locatie. Observaties doen we bijvoorbeeld als uzelf de producten, hetzij een keuken, badkamer, vloer o.i.d. heeft aangeschaft, maar dit wilt laten monteren. Ook kunt u de hele ruimte door ons laten stuken of schilderen. Bent u nog in de de oriëntatiefase voor 1 of meer van eerder genoemde aankopen, dan is een adviesgesprek wat voor u.

Tijdens het adviesgesprek voor een keuken, badkamer, enzovoort, bekijken we samen hoe al uw wensen binnen de begroting passen. De nieuwe situatie(s) worden zo duidelijk mogelijk in kaart gebracht. Zodra alles naar wens is, ontvangt u een prijsindicatie. Ook is het mogelijk om bestaande offertes gezamenlijk te vergelijken. Bij een observatie voor een kleine verbouwing ontvangt u direct een offerte voor de arbeid.

Bij een positieve indruk van de prijsindicatie en het gesprek, worden vrijblijvende offertes opgesteld en waar mogelijk 3D tekeningen voor u gemaakt. Deze kunnen uiteindelijk, indien gewenst, op locatie of bij de door u gekozen leverancier(s) worden besproken.

Na overeenstemming ontzorgen wij u volledig en begeleiden wij het gehele bouwproces volgens de door ons afgesproken planning. Dit verloopt allemaal via één aanspreekpunt.

Tot slot is er de oplevering. Tijdens de oplevering inspecteren we samen grondig de vernieuwde ruimte(s).

Reyck nodig

Voor uw project?

Heeft u al offertes voor een verbouwing, keuken, badkamer, vloer of iets dergelijks, maar heeft u moeite met het vergelijken en/of achterhalen van de gekozen materialen?

Wij helpen u graag verder!