Over ons

Over ons

Maak kennis met Reyck

Mijn naam is Rick Keijzer, ik ben ruim 10 jaar werkzaam in de woningbranche. Gedurende deze periode heb ik een team van betrouwbare vakmensen met meer dan 15 jaar werkervaring om mij heen verzameld. Hieronder vallen onder andere stukadoors, keuken- en badkamermonteurs, stoffeerders, schilders, tegelzetters, installateurs en timmermannen. Daarnaast verricht ik zelf ook de nodige arbeid, waardoor ik veelal tijdens het gehele bouwproces aanwezig zal zijn.

Kleine tot middelgrote verbouwingen zijn mijn specialiteit. Samen met de klant bekijk ik wat er allemaal mogelijk is in de ruimte(s). Hierbij is de filosofie van ‘hoe wel’ erg belangrijk, zowel tijdens het advies als bij de uitvoering van de werkzaamheden. Reyck Verbouw biedt onafhankelijk en transparant advies op locatie in Noord-Nederland. Tijdens een consult worden alle wensen van de klant nauwkeurig in kaart gebracht. Door mijn jarenlange ervaring in het samenstellen van keukens, badkamers, vloer- en wandafwerkingen en huisstyling, weet ik goed wat er allemaal op de markt verkrijgbaar is en waar u als klant op moet letten.

Reyck nodig

Voor uw project?

Heeft u al offertes voor een verbouwing, keuken, badkamer, vloer of iets dergelijks, maar heeft u moeite met het vergelijken en/of achterhalen van de gekozen materialen?

Wij helpen u graag verder!